Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali “zašto si ga naglo budila”!

Izvor: Story, 29.Okt.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali “zašto si ga naglo budila”!

Pevačica Nataša Bekvalac otkriva da ju je, sada već bivši suprug, Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je krvnički pretukao. – Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah ... The post Nataša Bekvalac PRVI PUT o porodičnom nasilju koje je preživela i bivšem suprugu: Na sudu su me pitali “zašto si ga naglo budila”! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Darko Lazić nakon što je Ana Sević raskinula veridbu: Njegove reči će vas iznenaditi!

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2019

Iako su svi očekivali da se njihova veza kruniše brakom, pevačica Ana Sević i njen verenik Danijel Nedeljković stavili su tačku na romansu koja je trajala skoro dve godine. Ana je za jedan dnevni list potvrdila vest o raskidu, a onda je njen bivši suprug, Darko Lazić za “Blic” prokomentarisao...

Nastavak na Scandal.rs...

PRVA ISPOVEST NATAŠE POSLE RAZVODA I BATINA: Odmah nakon venčanja krenuo je PAKAO, nije me udario, PRETUKAO ME JE

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2019

Nataša Bekvalac tvrdi da ju je Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine. Ona je progovorila o torturi koju je trpela sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je tadašnji suprug krvnički pretukao. – Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.