Nataša Bekvalac: Emina, JK i ja se držimo zajedno! Zahvalna sam im na podršci!

Izvor: Svet, 13.Nov.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Emina, JK i ja se držimo zajedno! Zahvalna sam im na podršci!

Pop zvezda Nataša Bekvalac vratila se na velika vrata muzičke scene hit singlom Mala plava, koji je objavila u saradnji sa producentom i reperom Cobyjem.
Bekvalčeva je godinu započela rođenjem kćerke Kate, ali i razvodom od Luke Lazukića, koji ju je fizički napao. Uprkos svemu što joj se desilo, Nataša i dalje veruje u ljubav – samo u ovom trenutku nema vremena za nju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<







View this post on Instagram















💗💙💚💛🧡💜💖jutroooo😍
A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 9, 2018 at 12:14am PST


“Naravno da se dopisujem s muškarcima, ali ne muvam se sa njima, greši onaj ko misli drugačije. Trenutno nisam posvećena traženju partnera, već isključivo svojim ćerkicama i poslu,” kaže Nataša, koja dodaje da su joj koleginice kao što su Jelena Karleuša Emina Jahović bile velika podrška tokom teških perioda ove godine.

“Žene na muzičkoj sceni funkcionišu dosta dobro, iako možda publici to tako ne deluje. Hvala im na podršci. Mi se držimo zajedno, pogotovo kada su u pitanju te ženske stvari,” kaže ona.

Pevačica ovu godinu ipak smatra dobrom. “Kada podvučem crtu i pogledam unazad 2018. godinu, mislim da mi je bila fantastična jer sam postala majka još jedne devojčice. Godina u kojoj postaneš roditelj drugi put može da bude samo dobra,” iskrena je Bekvalac.
SvetRajko Ristić
The post Nataša Bekvalac: Emina, JK i ja se držimo zajedno! Zahvalna sam im na podršci! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najpopularniji producent Cobi otkriva sve detalje saradnje sa najvećim zvezdama! Evo šta kaže o Nataši Bekvalac, zašto ona i Teodora Džehverović nisu za poređenje, KOJA SARADNJA NIJE BILA USPEŠNA…

Izvor: Svet, 13.Nov.2018

Slobodan Veljković Cobi priznaje da ni u najluđim snovima nije zamišljao da će Nataši Bekvalac uraditi pesmu Mala plava, koja je hit na svim top-listama.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . #HMOSCHINO. A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v)...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.