Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Dara Bubamara isprozivala Natašu Bekvalac: Neću da se udajem po 100 puta kao ona!

Dara Bubamara često je u sukobima sa svojim koleginicama, a ovoga puta je dotakla Natašu Bekvalac i njen ljubavni život. Naime, Bubamara joj je zamerila što se udavala više puta. Ona je na pitanje novinara kada će se udati, izjavila da to ne planira, pa je svoj slučaj uporedila sa Natinim: – Ja neću biti The post NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Dara Bubamara isprozivala Natašu Bekvalac: Neću da se udajem po 100 puta kao ona! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dara Bubamara se uplašila da će internetom ponovo kružiti njene seksi fotke, pa momentalno uradila ovo!

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2018, 20:24

Dara Bubamara pre dva dana objavila je novi singl “All Inclusive” i drastično promenila imidž. Pevačica je povodom ove premijere gostovala u emisiji “Ami G Show”, gde je iznenadila masu uskom rozom haljinicom i nadograđenom kosom, te je mnoge podsetila na svetske zvezde. Pre emisije, Dara...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.