NJEMU NATASA NIJE REKLA DA EVO KAKO DANAS IZGLEDA NJENA NEKADASNJA VELIKA LJUBAV

Izvor: medio.rs, 29.Avg.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEMU NATASA NIJE REKLA DA EVO KAKO DANAS IZGLEDA NJENA NEKADASNJA VELIKA LJUBAV

Ovih dana glavna tema u medijima jeste treće venčanje pevačice Nataše Bekvalac, a mnogi je prozivaju kako se svaka njena veza do sad završila brakom i razvodom. Međutim, stvarnost je ipak drugačija, jer je lepa Nata bila u vezi sa poznatim manekenom, te bila čak i verena, ali se za njega nije udala.

Vlada Vuksanović i Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Bekvalac upoznali su se preko njene sestre Kristine, i ubrzo rešili da započnu romansu. Kako se ranije pisalo, veza im je bila burna, te su i nekoliko puta raskidali, a onda je sve iznenadila vest da je maneken zaprosio pevačicu na njen rođendan, na Ibici. Međutim, ubrzo potom rešili su da definitivno stave tačku na njihov odnos.

I dok se Nataša priprema za svoje treće venčanje sa biznismenom Lukom Lazukićem, sa kojim čeka devojčicu, Vlada se povukao iz medija, ali je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde redovno čašćava svoje pratioce fotkama sa raznih putovanja, a pripadnice lepšeg pola uživaju u njegovom izvajanom telu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Zašto je Vlada Vuksanović ovako lep, ko mu je to omogućio i zašto nam nije zaprosio Natu

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Avg.2017, 12:06

Ovih dana glavna tema u medijima jeste treće venčanje pevačice Nataše Bekvalac, a mnogi je prozivaju kako se svaka njena veza do sad završila brakom i razvodom. Ipak, stvarnost je drugačija, jer je lepa Nata bila u vezi sa poznatim manekenom, te bila čak i verena, ali se za njega nije udala.. Vlada...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.