Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NE ZNA ZA OVOG MUŽA NATAŠE BEKVALAC: Neverovatno zgodan i bogat, a posebna priča je šta je pevačica uradila

Serija “Žene sa Dedinja” uprkos sjajnoj glumi i glumcima, nikada nije stekla veliku gledanost. Prva epizoda premijerno je prikazana 14. novembra 2011. godine, a snimljene su tri sezone. Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve. Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle The post NIKO NE ZNA ZA OVOG MUŽA NATAŠE BEKVALAC: Neverovatno zgodan i bogat, a posebna priča je šta je pevačica uradila appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZGODAN, BOGAT, LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Niko ne zna za OVOG muža Nataše Bekvalac! Ogroman ŠOK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:08

Ovaj joj je najbolji!..Serija "Žene sa Dedinja" uprkos sjajnoj glumi i glumcima, nikada nije stekla veliku gledanost. Prva epizoda premijerno je prikazana 14. novembra 2011. godine, a snimljene su tri sezone...Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve. Čarna Malbaš je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.