Izvor: Press, 02.Okt.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD PROVOKATIVNIJA! Nataša Bekvalac pokazala zanosnu figuru u providnoj haljini! (FOTO)

Pevačica oduševila sve.
Popularna pevačica Nataša Bekvalac u punom sjaju se vratila na domaću muzičku scenu posle životne drame kroz koju je prošla.




Autor: Instagram


Naime, Nataša je optužila svog supruga Luku Lazukića da je na nju fizički nasrnuo i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << samo mesec dana nakon što je na svet donela njihovu ćerkicu Katju. Oni su sada u sudskom postupku, a Lazukić viđa Katju samo u prostorijama centra za socijalni rad.



Bekvalčeva se, očigledno u potpunosti oporavila posle ovog životnog perioda, te vredno radi na pripremi svojih novih pesama, a vratila se i redovnim nastupima.




Autor: Printscreen Instagram


Na poslednjem druženju sa publikom, pevačica je sve ostavila bez teksta zanosnom figurom koja je došla do izražaja u uskoj, providnoj haljini.




Autor: Printscreen Instagram


Ispod providne kombinacije, Bekvalčeva je nosila samo bodi, a ova smela i atraktivna kombinacija oduševila je sve koji su je videli.



Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.