NIJE KRIVO DRUŠTVO ŠTO SU NAM DECA NASILNA: Posle Nataše Bekvalac, Goca takođe održala VAŽNU lekciju svima

Izvor: Story, 17.Sep.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE KRIVO DRUŠTVO ŠTO SU NAM DECA NASILNA: Posle Nataše Bekvalac, Goca takođe održala VAŽNU lekciju svima

Budući da je ovih dana glavna tema u medijima vršnjačko nasilje a sve zbog poslednjeg ekcesa koji se dogodio u jednoj beogradskoj školi, gde devojčice šamaraju drugu devojčicu, manju, slabiju… ostala deca ne reaguju, a nastavnika u školskom dvorištu, kao ni odgovornog za red nije bilo ni na vidiku. Goca Tržan iznervirala se kada je ... The post NIJE KRIVO DRUŠTVO ŠTO SU NAM DECA NASILNA: Posle Nataše Bekvalac, Goca takođe održala VAŽNU lekciju svima appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIJE KRIVO DRUŠTVO ŠTO SU NAM DECA NASILNA: Goca Tržan održala VAŽNU lekciju svima, a evo ko će se najviše POTRESTI! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2019, 00:54

Goca Tržan iznervirala se kada je videla snimke nasilja u školama, pa je priznala ko je kriv zbog toga što zlostavljanja ima sve više. Pevačica kaže da društvo nije krivo zbog nasilja, već roditelji. “Aj, ne ložite se da je društvo ili neko drugi kriv što su nam deca nasilna, mi smo krivi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.