NATAŠA NIKAD S*KSIPILNIJA! U provokativnom kostimu, a DETALJ na vratu OBARA sa nogu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 11:17

NATAŠA NIKAD S*KSIPILNIJA! U provokativnom kostimu, a DETALJ na vratu OBARA sa nogu! (VIDEO)

Nataša Bekvalac nastupala na beogradskom splavu.

Nataša Bekvalac (39) zapevala je sinoć prvi put nakon pauze zbog pandemije korona virusa, na regularnom nastupu, ne računajući lajv koncert na aplikaciji YouBox koji je održala u nedelji za nama.

Bekvalčeva se pojavila u kostimu koji liči ne one iz " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Plejboj" magazina, pokazujući vidno stesanu figuru koja je sada, moglo bi se reći, najbombastičnija ikada u njenoj karijeri.

Imala je i dužu periku, te duboke čizme sa visokom potpeticom, a bila je sjajno raspoložena za druženje sa ljudima na Portu.

A post shared by 🌹Naki🌹 (@bekvalceva_rules) on Jun 4, 2020 at 12:25am PDT

Oko vrata je ponela ogrlicu koja je od istog materijala kao kostim, sa srebrnim bodljama koje su doprinele "divljem" izgledu Novosađanke.

A post shared by 𝓪𝓶𝓸𝓻𝓮.𝓫𝓮𝓴𝓿𝓪𝓵𝓬𝓮𝓿𝓪👼🌺 (@amore.bekvalceva) on Jun 4, 2020 at 12:03am PDT
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.