NATAŠA BEKVALAVAC O PREMIJERI SPOTA: Sačekala sam da prođe retrogradni Merkur (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAVAC O PREMIJERI SPOTA: Sačekala sam da prođe retrogradni Merkur (VIDEO)

Posle premijere na Radiju S, duet Nataše Bekvalac i Magla benda "Neprijatelj" dobio je je i premijeru spota u produkciji Radija S Posle premijere na Radiju S duet Nataše Bekvalac i "Magla benda", "Neprijatelj", dobio je je i premijeru spota. Ovo je prva saradnja pevačice i tog benda."Svi su nas pitali sve ove godine kada ćemo da snimimo duet, ja sam uvek odgovarao da čekamo pravu osobu. Kad smo čuli grčku verziju ove pesme, saradnici su nam odmah predložili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Natašu", kaže pevač Magla benda Vladan Savić.Nataša je imala samo reči hvale za tu pesmu. "Momke nisam znala, ali mi se grčka verzija toliko dopala da sam poželela odmah da sarađujemo", objašnjava Bekvalac.Pročitajte još - Nataša Bekvalac: Osetila sam svako srce i vi ste čuli moje Tekst za "Neprijatelja" napisala je Jelena Trifunović koja je već zaslužna za hit "Magla benda", "Samo se noćas pojavi". Zanimljivo je da je Bekvalac pred momcima iz benda zaplakala kad je čula srpsku verziju pesme i odmah ušla u studio da snimi svoj deo.Za pravo vreme za pesmu zaslužan je, prema rečima Nataše, retrogradni Merkur."Astrolog mi je rekao da sačekam da prođe retrogradni Merkur pa onda da pustimo spot i ja sam ga poslušala. Samo mi je bilo teško da to objasnim Vladanu. On prvo nije mogao da veruje da sam ozbiljna, a kad je shvatio da nema izbor, pristao je da sačekamo zbog integralnog Merkura, kako je rekao", objašnjava Nataša kroz smeh.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Magla bend objavio duet sa Natašom Bekvalac

Izvor: Tracara.com, 06.Dec.2018

Magla bend i Nataša Bekvalac predstavili su duet za numeru Neprijatelj, premijerno emitovanu juče na jednoj beogradskoj radio stanici. “Svi su nas pitali sve ove godine kada ćemo da snimimo duet, ja sam uvek odgovarao da čekamo pravu osobu. Kad smo čuli grčku verziju ove pesme, saradnici...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.