NATAŠA BEKVALAC PONOVO U AGONIJI: Tek sto je prošla PORODIČNU DRAMU - novi HAOS! Opet kriv LAZUKIĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC PONOVO U AGONIJI: Tek sto je prošla PORODIČNU DRAMU - novi HAOS! Opet kriv LAZUKIĆ!

Baš nema sreće.

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama videom, u kojem je objasnila šta joj se desilo, što ju je izbacilo iz takta, dok su je obožavatelji tešili u komentarima.

- Krenuli smo za Novi Sad. Juče smo imali strašan dan, zakasnili smo na avion. Moj menadžer mi je uzeo kartu na ime Nataša Bekvalac, a ja još nisam promenila prezime. Nisam imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kartu za Vićencu - započela je Nataša.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 16, 2018 at 10:15am PST

- Potom smo jedva uzeli kartu, da bih mogla sa detetom da odem u Italiju. Imali smo četiri sata pauze u Rimu i zakasnili smo na avion za Vićencu. Maler do malera.

Nataša Bekvalac je zatim otkrila i šta ju je još bilo snašlo.

- Između ostalog nam je stao i kombi sa opremom nasred puta, pa smo nastup počeli tek od pola 2. Nisam spavala 48 sati, ali ne dam se! Ne dam se - zaključila je pevačica.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 3, 2018 at 8:43am PDT

IZNENADILA SVE: Nataša Bekvalac progovorila o NOVOJ LJUBAVI! Nakon mučnog perioda... (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.