Izvor: Blic, 15.Okt.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC OTVORILA DUŠU Posle svega, progovorila o udaji, zaljubljenosti, FRUSTRACIJAMA I SEKIRACIJI

Pevačica Nataša Bekvalac koja je nedavno objavila pesmu "Mala Plava" u saradnji sa Cobijem koja je napravila pravi bum na muzičkom nebu u našoj zemlji, rešila je da otkrije neke intimne stvari svojim pratiocima na Instagramu. Nataša je nakon bolnog perioda kada je bivši suprug Luka Lazukić nasrnuo na nju, rešila da kaže šta joj je na duši kada su u pitanju razne, emotivne teme.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NATAŠA BEKVALAC OTVORILA DUŠU Posle svega, progovorila o udaji, zaljubljenosti, FRUSTRACIJAMA I SEKIRACIJI

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2018

Pevačica Nataša Bekvalac koja je nedavno objavila pesmu “Mala Plava” u saradnji sa Cobijem koja je napravila pravi bum na muzičkom nebu u našoj zemlji, rešila je da otkrije neke intimne stvari svojim pratiocima na Instagramu. Nataša je nakon bolnog perioda kada je bivši suprug Luka Lazukić...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.