Izvor: Press, 12.Jul.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC OSTAVLJA PROŠLOST IZA SEBE: Pevačica posle agonije kroz koju je prošla angažovala stručnjake zbog OVOGA!

Pevačica Nataša Bekvalac je preživela pravu dramu kada ju je pretukao suprug Luka Lazukić, ali se trudi da svoj život dovede u red.
Pored toga što se vratila poslu, ona je zbog jedne stvari angažovala stručnjake.

Ona je konsultovala feng šui stručnjake da bi joj dom odisao uravnoteženošću, a rešila se svih predmeta koji su je asocirali na prošlost. 
 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

Njena koleginica Vesna Zmijanac u novčaniku nosi koneske novčiće vezane crvenim koncem, kako bi privukla novac, dok Romana Panić u novčaniku nosi posebnu novčanicu na kojoj piše milion. Takođe, Ana Bekuta u svom stanu ima figure žaba, koje takođe privlače novac.

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.