NAJLUKSUZNIJI POROĐAJ: Otkriveni detalji o rođenju deteta Nataše Bekvalac - Ovim potezom sve ZGRANULA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLUKSUZNIJI POROĐAJ: Otkriveni detalji o rođenju deteta Nataše Bekvalac - Ovim potezom sve ZGRANULA!

Luka je podržava i u tome!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta.

Iako je prvobitno bio plan da se njeno drugo dete rodi u Beču, gde je redovno išla na kontrole, Nata se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 8, 2017 at 4:21am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nata je poslednjih meseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je menjala mišljenje gde bi za nju i bebu bilo najbolje. Htela je Beč, pa "Narodni front", gde je pre 11 godina rodila Hanu i na kraju je uz detaljnu konsultaciju sa Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vreme biti uz nju, koja će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona ima već 37 godina - kaže izvor blizak pevačici.

Za taj luksuz Bekvalčeva će izdvojiti pozamašnu svotu novca.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2017 at 4:16am PDT

- Cena je 6.000 evra. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Pored toga, 4.000 evra daće za zamrzavanje matičnih ćelija - kaže izvor za Kurir i dodaje da je pevačica o tome ozbiljno razmišljala kada je poslednji put bila u Beču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.