Luka saslušan, Nataša i dadilja tri sata davale izjavu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka saslušan, Nataša i dadilja tri sata davale izjavu

Više od tri sata Nataša Bekvalac (37) je pričala tužiocu šta se dogodilo kobne noći između 13. i 14. aprila kada je prebio suprug Luka Lazukić. Iskaz je dala u Prvom osnovnom sudu u Beogradu gde je ranije svoj deo priče ispričao i njen još uvek zakoniti muž.

Lazukić je na sud došao u pratnji advokata, sveže izbrijan i u košulji, a izbegavao je kontakt sa okupljenim novinarima iako je prethodnih dana rado pričao svima koji su ga pozvali kako nije tukao ženu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je podneo niz tužbi kako protiv supruge, njenog oca Dragoljuba Bekvalca i medija koji već danima pišu o ovom slučaju.

Nataša je na sud došla u pratnji advokata i dadilje koja se pojavljuje u svojstvu svedoka i nakon skoro četiri sata, vidno neraspoložena napustila je Tužilaštvo.

Ona je ranije kazala da se uplašila od vriske i cike te da nije izlazila iz sobe i ništa nije videla.

Pognute glave sa crnim naočarima na licu Nataša je samo prošla pored novinara ne želeći da bilo šta priča.

A, i zašto bi kada su to u njeno ime činili njeni roditelji, sestra, prijatelji... Par je dao odvojene iskaze na sudu, a nisu se sreli ni u hodniku, jer je Lazukiću zabranjem prilazak ženi.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.