Kija Kockar sada priča sve najlepše o Nataši Bekvalac

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija Kockar sada priča sve najlepše o Nataši Bekvalac

Kristina Kija Kockar posle ogromne popularnosti nakon pobede u rijaliti šouu "Zadruga" počela je da se bavi pevanjem, a postala je čak i član žirija "Pinkovih zvezdica

Postala je član žirija rame uz rame sa zvezdama poput Nataše Bekvalac, Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović i Milanom Stankovićem.

Nedavno je u svom lajvu na Instagramu izjavila kako obožava Natašu i da joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pored Milana omiljeni član žirija, ali izgleda da je samo pre dve godine imala drugačije mišljenje o njoj.

Naime, kada je ulazila u "Zadrugu", Dušica Jakovljević joj je postavila pitanje kako se oseća nakon što ju je suprug Sloba Radanović prevario sa blogerkom Lunom Đogani.

- Sada sam dobro, ali verujem da sam došla ranije, bila bih druga Nataša Bekvalac sa sve onim suzama - rekla je Kija.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KIJA KOCKAR SADA PRIČA SVE NAJLEPŠE O NATAŠI BEKVALAC: Svi su zaboravili šta je pričala pred ulazak u Zadrugu!

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2018, 00:10

Kristina Kija Kockar posle ogromne popularnosti nakon pobede u rijaliti šouu “Zadruga” počela je da se bavi pevanjem, a postala je čak i član žirija “Pinkovih zvezdica. Postala je član žirija rame uz rame sa zvezdama poput Nataše Bekvalac, Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović i Milanom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.