KOJA STE SESTRA BEKVALAC: Nataša OBJAVILA fotku sa Kristinom i Draganom, ali OVAKVE REAKCIJE NIJE OČEKIVALA! (foto)

Izvor: Story, 25.Mar.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJA STE SESTRA BEKVALAC: Nataša OBJAVILA fotku sa Kristinom i Draganom, ali OVAKVE REAKCIJE NIJE OČEKIVALA! (foto)

Pop diva Nataša Bekvalac poznata je kao neko ko je veoma vezan za porodicu, a posebno za svoje sestre Kristinu i Draganu. Ona je objavila na društvenim mrežama fotografiju sa njima dvema, ali nije ni sanjala na kakvu reakciju pratilaca će naići. – Jer snaga je u ženama… Sestrama, majkama, ćerkama – poručila je Nataša, ... The post KOJA STE SESTRA BEKVALAC: Nataša OBJAVILA fotku sa Kristinom i Draganom, ali OVAKVE REAKCIJE NIJE OČEKIVALA! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ova fotografija Nataše Bekvalac sa sestrama sada kruži internetom, a OVO se o njima PRIČA!

Izvor: Svet, 25.Mar.2019

Nataša Bekvalac objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa sestrama Draganom i Kristinom, pa poručila:. “Jer snaga je u ženama… Sestrama, majkama, ćerkama”, i ne sluteći šta će da je snađe.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . ...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.