ISPAŠĆE VAM OČI: Nataša Bekvalac objavila sliku u TOPLESU! Bujne grudi su... UF! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPAŠĆE VAM OČI: Nataša Bekvalac objavila sliku u TOPLESU! Bujne grudi su... UF! (FOTO)

Vrelo, vrelije...

Pevačica Nataša Bekvalac je oduvek važila za jednu od najseksepilnijih i najlepših žena na estradi. Za razliku od pojedinih koleginica, njen stil nikada nije prelazio granice ukusa, pa tako je bilo i ovaj put.

OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Članica žirija ZG otkrila VELIKU TAJNU muzičkog takmičenja! Teško je POGAĐA (VIDEO)

Nataša je na neki način želela da se zahvali svojim pratiocima što ih ima u tolikom broju, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavila jednu sliku od koje će vam sigurno ispasti oči.

Iako je Nata vidno u toplesu, a bujne grudi je prekrila rukama i te kako se vidi čime raspolaže, a cela slika deluje veoma umetnički.

Pogledajte i sami:

Hvala na 600 000 pratilaca🙏❤👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫👫...kazu mi 'strucnjaci' za instagram da treba da povedem racuna o estetici,da pocnem da obradjujem fotografije,da manje postavljam slike svoje dece...ne znam m?...Cini mi se da je i ovako ok...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 16, 2019 at 7:44am PST

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 26, 2019 at 2:59am PST
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.