HAJDE, ONDA NIŠTA... Procurila prepiska Kije i Nataše Bekvalac! Obe su proživele GOLGOTU S MUŠKARCIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAJDE, ONDA NIŠTA... Procurila prepiska Kije i Nataše Bekvalac! Obe su proživele GOLGOTU S MUŠKARCIMA

"Da ne budemo..."

Pevačice Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar, osim što su članice žirija dečijeg muzičkog takmičenja  "Pinkove zvezdice - All Stars", dele još jednu stvar. Naime, obe su prošle godine doživele bračni krah. Nataša je prošla golgotu sa Lukom Lazukićem, dok je ceo svet pratio kako Kiju vara muž Sloba Radanović u "Zadruzi".

Ipak, obe su smogle snage >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i iz svega izašle kao pobednice, ali očigledno je da neke rane još nisu zacelile. Naime, Nataša je na svom Instagram profilu podelila pesmu Tijane Bogićević uz sledeću poruku:

- Hajde onda ništa - napisala je Nataša, a nastavak je "Da ne budemo", pa svi pretpostavljaju da je aludirala na njenu tešku ljubavnu priču.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 11, 2019 at 11:29am PST

Kija je odmah odreagovala, te prokomentarisala "Slušam je non-stop" što bi verovatno značilo da se i ona pronašla u stihovima ove pesme i poistovetila sa onim što joj se desilo.

Njihovi fanovi su im pružili podršku, što im, bez sumnje, veoma znači.

DUGO SE PRIČA DA SU U SVAĐI: Lukas konačno PROGOVORIO o odnosu sa Sašom Popovićem! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.