(FOTO) NATAŠA BEKVALAC SE SKINULA GOLA! Oduvala sve svojom FIGUROM, a u rukama je držala samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC SE SKINULA GOLA! Oduvala sve svojom FIGUROM, a u rukama je držala samo OVO

Bomba!

Nataša Bekvalac, godinama, već je u medijima i poznata je pevačica, koja vodi računa o svojoj liniji, nedavno se digla prašina oko razvoda sa  bivšim suprugom, Lukom Lazukićem.

#natasabekvalac #nata #nale #nacura #love #happiness #ljubav #radost #sreca #dusa #dodjimami #mala_iz_srpske_atine #malaizsrpskeatine #malaplava #nisisama #neprijatelj #song #songs #pesma #pesme #tisamosmejselecimeosmehtvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #vidimoseuareni 🥰❤ @bekvalceva

A post shared by Natasa Bekvalac 🖤 (@bekvalceve_) on Sep 3, 2019 at 4:05am PDT

Danas je na društvenoj mreži, Instagram, okačila stori sa snimanja svog novog spota, gde se vidi da je cela gola i da na sebi ima samo par naočara i perje.

Možemo zaključiti da, iako je prošla kroz težak i stresan period, i dalje izgleda fenomenalno.

S.O.S. ZA LJUBAV 😍 14.02.2020. ⏳ STARK ARENA 🥳 ➡️➡️➡️ KARTE U PRODAJI www.tickets.rs ⬅️⬅️⬅️

A post shared by Natasa Bekvalac 🖤 (@bekvalceve_) on Oct 28, 2019 at 10:07am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.