EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac novi član žirija Pinkovih zvezdica!

Izvor: Svet, 22.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac novi član žirija Pinkovih zvezdica!

Pop zvezda Nataša Bekvalac prihvatila je poziv Pink televizije da učestvuje u šou programu ‘Pinkove zvezdice’.
Ona je to maločas potvrdila na svom Instagram nalogu.
‘Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog detinjstva, temelje moje muzičke karijere svakako čine dečiji festivali koji danas gotovo i ne postoje. Čast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas deo jednog predivnog muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << takmičenja za decu PINKOVE ZVEZDICE! Upravo krećem na snimanje prve emisije, jedva čekam da upoznam klince i uplovim u još jedan muzički izazov za mene,’ napisala je Bekvalac.
SvetMarko Vulević
The post EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac novi član žirija Pinkovih zvezdica! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac u žiriju Pinkovih zvezdica, Karleuša je podržala

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2018

Radosna zbog novog zadatka instagram/bekvalceva Nataša Bekvalac biće jedna od sudija u novoj sezoni emisije Pinkove zvezdice. Pop zvezda podelila je sa obožavateljima na instagramu ovu informaciju danas. “Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog detinjstva, temelje moje muzičke karijere svakako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.