DOSTA MU JE ĆUTANJA! Dača otkrio sve detalje razvoda od Nataše Bekvalac!

Izvor: Press, 01.Sep.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSTA MU JE ĆUTANJA! Dača otkrio sve detalje razvoda od Nataše Bekvalac!

Kod njega važi pravilo "O bivšima sve najbolje!"
Foto: Instagram
Mediji bruje o novom, trećem braku Nataše Bekvalac, koji će sklopiti na svoj rođendan, krajem septembra, ali ne ide sve tako glatko. Iz prošlosti su se povukle neke ružne uspomene, ali i novi detalji, u vezi njenog prvog braka sa bivšim vaterpolistom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Danilom Ikodinovićem. Između ostalog, potegla se i priča da li su se oni uopšte razveli, što bi možda mogao da bude problem oko Natinog novog venčanja.
Biće da prvi Natašin muž nije mogao da podnese pritisak javnosti, jer se od razovda i nije preterano pojavljivao po medijima, pa je odlučio da progovori i kaže sve što mu leži na duši kada je odnos sa ovom atraktivnom pevačicom u pitanju.
Odmah je istakako kako je njihov brak poništen na svim poljima, i u opštini i u crkvi, kao i da osim ćerke Hane njih dvoje više ništa nemaju što bi ih povezivalo.
Na moju inicijativu smo prekinuli. Prošle godine, ili pretprošle... Ja sam otišao i završio sve, pošto ne moraju oboje da idu, tako su mi barem rekli - izjavio je vaterpolista.
Kada su ga pitali ko je kriv za razvod, pošto se po crkvenim obijačima to mora utvrditi, Danilo je rekao da je celu proceduru završio preko veze i da se tome nije davao preveliki značaj. Da između Dače i Nataše nema više nikakvih dodirnih tačaka sem deteta govori i činjenica da je on već nekoliko godina u sjajnoj vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.