Bekvalčeva uživa u samoći: Potpisala bih da budem bez muškaraca do kraja života

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 14:04

Bekvalčeva uživa u samoći: Potpisala bih da budem bez muškaraca do kraja života

Uvek sam pazila s kim se ljubim

Više od godinu dana u životu Nataše Bekvalac nije se pojavio muškarac koji će osvojiti njeno srce, a ona priznaje da uživa u statusu slobodne žene i da joj prija da je okružena samo ćerkama Hanom i Katjom.

Nakon niza neuspešnih ljubavnih veza, ali i brakova, novosadska lepotica odlučila je da uživa u samoći. I dok bi zli jezici rekli da je prošlo dosta vremena otkako Nataša nema partnera kraj sebe, pevačica otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li je lepše ili lakše bez muškarca.

"Meni je mnogo lakše. I neki dan sam rekla da hoću da potpišem da do kraja života bude ovako, da mi se, ne daj bože, ne desi neko u koga ću se zaljubiti. Onda sve kreće naopačke u mom životu", kaže Nataša, a prenose mediji u Srbiji.

I dok se ovih dana povećava broj zaraženih koronavirusom, Natašu su novinari bosanskog Avaza pitali da li sada više pazi s kim se ljubi.

"Uvek sam pazila sa kim se ljubim. Ovih dana to su moja deca i od toga ne može da bude štete nikako", naglasila je pevačica.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.