AJDE MARŠ, TI ŠTO SI U TRI BRAKA BILA! Nataša Bekvalac ŠOKIRANA: Rođena MAJKA je ISPROZIVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 15:52

"'AJDE MARŠ, TI ŠTO SI U TRI BRAKA BILA!" Nataša Bekvalac ŠOKIRANA: Rođena MAJKA je ISPROZIVALA

"Ni za brak ni van braka nemam ništa da ti kažem!"

Kako pevači trenutno nemaju nastupe zbog pandemije koronavirusa, pevačica Nataša Bekvalac svaki trenutak koristi da bude sa porodicom, a sada su vreme provodili na imanju u Čeneju koje je pevačica izgradila upravo sa familijarna okupljanja.

Bekvalčeva je iskoristila trenutka da snimi njenu majku od koje je tražila bračne savete, al ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakciju nikako nije očekivala.

- Ni za brak ni van braka nemam ništa da ti kažem - rekla je majka Nataše Bekvalac

- Pa kako, ti si u braku, možeš da nam pomogneš - bila je uporna Nataša.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

- 'Ajde, m**š ti što si u tri braka bila - rekla je Mira i nasmejala sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jedna je majka: “Mrš ti što si u tri braka bila” (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2021

Nataša Bekvalac često ističe koliko je bliska sa članovima svoje porodice, a njeni pratioci se gotovo uvek dobro zabave kada pevačica podeli delić druženja sa majkom Mirom.. Tako je bilo i sada, kada je na svom Instagramu objavila video u kom razgovara sa njom o brakovima.. Nataša je ovoga puta...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.