USKORO ĆE PRED MATIČARA Evo šta Nataša Bekvalac i njen izabranik rade desetak dana pred venčanje

Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO ĆE PRED MATIČARA Evo šta Nataša Bekvalac i njen izabranik rade desetak dana pred venčanje

Pevačica Nataša Bekvalac već nekoliko meseci uživa u trudnoći. Kako je odlučila da malo proredi nastupe zbog drugog stanja, slobodne trenutke koristi kako bi otputovala i to ne sama.

Društvo joj pravi njen izabranik Luka Lazukić sa kojim je ovoga puta odabrala da poseti Ženevu. Fotografija iz prelepog švajcarskog grada pokazuje kako ovaj par uživa nadomak tamošnjeg jezera.

Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi trebalo da rodi devojčicu i to na proleće sledeće godine, a na svoj rođendan, 25. septembra bi trebalo i da se odseli iz Beograda u mesto na kojem će uživati u trudničkim danima. Gde će biti njen novi dom, pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.