Izvor: Svet, 10.Jun.2011, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša raskinula tromesečnu romansu sa Ljubom!

Iako su mnogi bili ubeđeni da će ljubavna romansa pop pevačice Nataše Bekvalac i rukometaša Ljubomira Jovanovića poprimiti ozbiljne razmere, to se po svemu sudeći neće dogoditi! Naime, Nata je okončala vezu sa zgodnim sportistom jer ne želi da se vezuje ni za koga posle bolnog razvoda kroz koji je prošla! " Kada je okončala brak iz kojeg je izašla ranjena, Nataši je prijalo da napravi neku promenu u svom dosadašnjem životu. Tada je i upoznala Ljubu, koji ju je odmah osvojio svojom pažnjom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac ostavila Ljubu

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2011

Pevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović okončali su svoju tromesečnu vezu. Naime, prema rečima dobro obaveštenog izvora razlog njihovog raskida je pevačicina želja za slobodom, jer posle bolnog i teškog razvoda nema želju da se vezuje trenutno ni za koga.

Nastavak na Svet plus...

Raskinuli Nataša i Ljuba!

Izvor: Tracara.com, 10.Jun.2011

Pevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljubomir Jovanović raskinuli su, nakon 3 meseca zabavljanja. Navodno, Nataša je odlučila da prekine vezu, pošto ne želi da se veže ni za koga, nakon bolnog razvoda! 'Kada je njena veza obelodanjena i kada se njen i Ljubin korak pratio gotovo svakodnevno,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.