Nataša Bekvalac i Emina Jahović objavile novi hit: Poslušajte ‘Muško više ne mogu’

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac i Emina Jahović objavile novi hit: Poslušajte ‘Muško više ne mogu’

Nakon velike najave i još većeg nestrpljenja, konačno je stigao novi duet Emine Jahović i Nataše Bekvalac. Fanovi su sa velikim nestrpljenjem čekali trenutak kada će Emina Jahović i Nataša Bekvalac izbaciti njihovu drugu duetsku numeru nakon velikog hita Gospodine koji su snimile pre osam godina, a taj dan je konačno došao. Pesma Muško više ne mogu nosi simboličan naziv i govori o bračnim brodolima. Pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su rešile da najdublje emocije nakon bolnih razvoda pretoče u duet koji će po prvim reakcijama biti veliki hit. Poslušajte: The post Nataša Bekvalac i Emina Jahović objavile novi hit: Poslušajte ‘Muško više ne mogu’ appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

“Muško više ne mogu”: Nataša Bekvalac i Emina Jahović će vas još jednom ostaviti bez dana (video)

Izvor: Story, 17.Okt.2019

Osam godina prošlo je otkako su Nataša Bekvalac i Emina Jahović snimile svoju prvu duetsku numeru “Gospodine”. Kompoziciju koja je privukla veliku pažnju publike i postala hit. Nedavno su ove dve miljenice domaće javnosti shvatile da je vreme za novu saradnju i tako rešile da još jednom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.