Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Nataša Bekvalac, i posle svega što je pretrpela u braku sa Lukom Lazukićem, još ima veru u ljubav, ali priznaje da ne planira više da rađa decu.

Nata je otkrila da je sasvim zadovoljna što je majka dve devojčice, pa nema potrebu ni da razmišlja o novoj trudnoći ili o tome da li želi da dobije i sina.

- Sebe vidim zadovoljnu i srećnu u životu, sa partnerom ili bez njega. A što se mene tiče, ja sam sa decom završila. Ostvarila sam se kao roditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i to je to - poručila je kroz smeh i odmah se požalila da vrlo malo spava u poslednje vreme.

Ja sam zaljubljena ženau njih dve,u njih dveKatja&Hana hvala sto ste bas mene izabrale da vam budem mama

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2018 at 9:10am PDT

- Nikad ne spavam, ne znam uopšte kako funkcionišem mesecima. Ili radim ili sam sa decom, što znači da nikad ne spavam. I beba me budi noću - kaže Bekvalčeva.

Nataša inače radi punom parom u poslednje vreme, pa i ne čudi što je drma adrenalin. Ona je u duetu s Magla bendom snimila pesmu "Neprijatelj", koju je juče promovisala.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.