NOVA HITNA MERA: Luki Lazukiću zabranjen prilazak Nataši Bekvalac mesec dana

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA HITNA MERA: Luki Lazukiću zabranjen prilazak Nataši Bekvalac mesec dana

Tužilaštvo je, na osnovu svih dokaza, donelo odluku kojom je zaključilo da bi Luka bio opasan po Natašinu bezbednost LUKI Lazukiću upravo je produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, koju je pretukao u noći između petka i subote, na mesec dana. Tužilaštvo je, na osnovu svih dokaza, donelo odluku kojom je zaključilo da bi Luka bio opasan po Natašinu bezbednost.Ovo je, preko svog advokatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tima, zahtevala lično Nataša.LUKA LAZUKIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE: Saslušan zbog fizičkog napada na suprugu Natašu BekvalacPodsećamo, Natašu je Luka pretukao u noći između petka i subote, a prema pisanju medija, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza. (Blic)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNA MERA: Luka Lazukić dobio zabranu prilaska Nataši!

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2018

Kako Blic ekskluzivno saznaje, Luki Lazukiću je produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, koju je pretukao u noći između petka i subote, na mesec dana. Tužilaštvo je, na osnovu svih dokaza donelo odluku kojom je zaključilo da bi Luka bio opasan po Natašinu bezbednost. PRETUKAO Natašu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.