Izvor: Blic, 14.Jun.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MUKAMA Nećete verovati šta je sve Nataša Bekvalac uradila zbog VELIKOG PROBLEMA kog GODINAMA ne može da se reši (VIDEO)

Poznata pevačica otvoreno je isticala kroz šta prokazi zbog problema koji joj ugrožava zdravlje, a verujemo da su mnogi prošli kroz slične muke. Više detalja o ovome pronaći ćete u videu koji je pred vama.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NA MUKAMA Nećete verovati šta je sve Nataša Bekvalac uradila zbog VELIKOG PROBLEMA sa kojim se GODINAMA bori (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jun.2018

Poznata pevačica otvoreno je isticala kroz šta prokazi zbog problema koji joj ugrožava zdravlje, a verujemo da su mnogi prošli kroz slične muke. Više detalja o ovome pronaći ćete u videu koji je pred vama, kao i o sličnim problemima poznatih ličnosti o kojima se i te kako pričalo i pisalo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.