KRISTINA BEKVALAC JE DOBILA SLOM ŽIVACA Nataša Bekvalac doživela NEPRIJATNOST pred promociju nove pesme

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 16:23

"KRISTINA BEKVALAC JE DOBILA SLOM ŽIVACA" Nataša Bekvalac doživela NEPRIJATNOST pred promociju nove pesme

Nataša je na svom Instagram profilu objavila snimak, gde se jasno vidi šta se desilo.

Pevačica Nataša Bekvalac pred promociju nove pesme "Iz daleka", koju je snimila sa Rastom, imala je peh sa haljinom, pa je zbog toga opravdano zakasnila nekoliko minuta.

Nataša je na svom Instagram profilu objavila hit snimak, gde se jasno vidi šta se desilo sa njenom kreacijom.

Pred sam polazak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Natašina sestra Kristina Bekvalac htela je da joj zašnira haljinu, međutim, rajsferšlus je pukao pa se haljina otvorila duž leđa.

- Pet minuta pred 21 čas... Kristina Bekvalac je dobila slom živaca, ali tada uleće ratnica, uzima iglu i konac i rešava stvar. Oprostite što sam kasnila, ovo opravdanje ne može da se ispiše, ali može da se pokaže - napisala je pevačica uz video.

Pevačicina sestra Kristina, kada je videla šta se desilo, vidno se iznervirala i opsovala, što je mnoge nasmejalo.

A post shared by Nataša Bekvalac 💚 (@bekvalceva__queen)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.