BIVŠI SUPRUG Nataše Bekvalac postao OTAC: Dobio je ćerku, a dao joj IME koje će IZNENADITI mnoge

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 13:37

BIVŠI SUPRUG Nataše Bekvalac postao OTAC: Dobio je ćerku, a dao joj IME koje će IZNENADITI mnoge

Podelio vesti preko instagrama!

Bivši suprug Nataše Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović postao je otac, a lepe vesti podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Moja - napisao je kratko u opisu fotografije svoje ćerke, a zatim pokazao i kako izgleda njegova supruga koju ranije nismo imali priliku da vidimo.

- Hvala ti junaku moj, volim te - napisao je Ljuba svojoj izabranici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ljubina ćerka će se zvati Irina.

Inače, značenje ženskog ličnog imena Irina obično je ona koja donosi mir; osoba koja je spokojna i mirna; produhovljena i blaga žena; ona koja miri druge ljude, te ona koja je miroljubiva; ona koja je blažena; blaga i vrlo plemenita osoba...

Podsetimo, Ljuba i Nataša Bekvalac razveli su se 2017. godine, a ona je nakon tog braka imala još jedan - sa Lukom Lazukićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.