Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je jedna od najpopularnijih srpskih pop pevačica, rođena u Novom Sadu 25. septembra, 1980. godine. Prvi album je izdala 2001. godine pod nazivom Ne brini, gde su se izdvojile pesme Miris i Laži me.
2003. godine izdaje album Ništa lično gde se izdvojila pesma i njen veliki hit Mali signali, 2005. godine izlazi sa albumom Stereo ljubav.

Posle pauze decembra 2007. godine se vraća na scenu sa novim hitom Dobro moje. U novembru 2008. godine izlazi EP Ljubav, Vera, Nada. 2010. godine objavila je album Ne valjam. Za muziku se zainteresovala još kao mala gde je svoj prvi nastup imala 1990. godine u dečijoj emisiji Muzički tobogan. Završila je višu trenersku školu, uz pomoć majke Mire i oca Dragoljuba poznatog fudbalskog trenera kupuje stan u Novom Sadu, a onda sa promenama 2001. godine izdaje svoj prvi album i posvećuje se muzici.

Zbog jake harizme i lepote javnost sve više obraća pažnju na nju, a publika verna počinje da prati njen rad. Napornim radom i promenom stila uspeva da uđe u sam vrh domaće scene i osvaja pop top liste svojim pesmama.
Njeni najveći hitovi su: Ne brini, Mali signali, Idu dani, Nikotin, Poludim li u 25, Navika, Trista stepeni, Nikad ne reci nikad, Ja sam dobro, Pozitivna, Gram ljubavi, Kraljica novih ljubavi i Original.

Nataša Bekvalac je doživela burnu romansu i mediji su pratili svaki njen trag, njen izabranik je bio Danilo Dača Ikodinović poznati vaterpolista. Emotivnu vezu su započeli 2005. godine koja je godinu dana kasnije brakom krunisana. Mladi par je uživao u romantičnim danima punim ljubavi, zbog toga je Nataša karijeru stavila u drugi plan, kako bi se posvetila svom braku i suprugu, 2007. godine u martu dobijaju ćerku Hanu. 2008. godine odlučuje da se vrati karijeri i nastavi sa usponom, ona i suprug postaju zaštitno lice za Ekstreme Intimo (Extreme Intimo) gde snimaju spotove i reklame.

Iznenadna saobraćajna nesreća na Vidovdan 28. juna koja je zadesila Danila gde je ostao teško povređen, kvari sve njihove planove i živote im menja iz korena. Nataša se povukla iz sveta muzike i posvetila se suprugu, uz njega je bila sve do oporavka. Usled velikog pritiska njihova ljubav je bila na ispitu, krajem januara 2011. godine počele su da kruže priče kako se Dača i Nata razilaze, a konačni krah njihovog braka je usledio nakon navodnog neverstva sa jedne i druge strane.

Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom Hanom, i zajednički stan, dok je kafana Tako je suđeno u istom gradu ostala Danilu. 2015. godine Nataša se udala za Ljubomira Ljubu Jovanovića rukometaša, u skladnom su braku i često se pojavljuju na javnim mestima nasmejani. Sama zvezda je jednom prilikom izjavila da voli što je u njemu pronašla zaštitnika i da voli to što brine o njoj i njenim osećanjima.

Singlovi:
Gospodine duet sa Eminom Jahović, 2011
Ja sam dobro, 2011
Pozitivna, 2012
Gram ljubavi duet sa Šonetom, 2012
Kraljica novih ljubavi, 2013
Najgora, 2014
Original, 2015
Pseto, 2015


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Katja Lazukić ne zna za nemoguće, želi isto što i Stefan Đoković: Nataša sve pokušava... (FOTO)

Katja Lazukić ne zna za nemoguće, želi isto što i Stefan Đoković: Nataša sve pokušava... (FOTO)

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac iako vrlo mala avanturista je i voli sve da proba

Izvor: Story, 16.Apr.2024, 10:11

Detaljnije >>

JEDAN NAGLI POKRET I ISPAŠĆE SVE! Nataša Bekvalac peva, grudi kipe samo tako - pevačica obukla nikad užu haljinu

JEDAN NAGLI POKRET I ISPAŠĆE SVE! Nataša Bekvalac peva, grudi "kipe" samo tako - pevačica obukla nikad užu haljinu

Nataša Bekvalac imala je sinoć nastup u Kraljevu i tada se pojavila u jednom zaista holivudskom izdanju.

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2024, 17:41

Detaljnije >>

Novi BIG ritejl parkovi: Kraljevo i Obrenovac - BIG CEE portfolio u Srbiji sada broji 13 šoping centara

U četvrtak, 11. aprila, ritejl park NEST Kraljevo promeniće svoje ime u BIG Kraljevo, dok će naredne nedelje, tačnije 18. aprila, NEST Obrenovac postati BIG Obrenovac. Ovi prelasci ne predstavljaju samo promenu imena i vlasničke strukture, već i ambiciju kompanije BIG CEE da dodatno ulaže u gradove širom Srbije. Tim povodom u...

Izvor: Blic, 10.Apr.2024, 08:02

Detaljnije >>

Nataša Bekvalac OTKAZALA SVE NASTUPE zbog smrti malene devojčice: Nije u stanju da govori od šoka

Ceo Balkan je zavijen u crno zbog nemerljivog gubitka, isto tako je pogođena i pop ikona Nataša Bekvalac.

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024, 15:24

Detaljnije >>

Nataša Bekvalac šokirala javnost izborom za tematiku 6. rođendana ćerke: Crna torta, crni baloni - ČAK I HALJINA

Nataša Bekvalac šokirala javnost izborom za tematiku 6. rođendana ćerke: Crna torta, crni baloni - ČAK I HALJINA

Ovakvu dekoraciju za dečiji rođendan niko ne bi očekivao, ali kada vidite razlog sve će imati smisla.

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2024

Detaljnije >>