OKSOFORDSKI PROFESOR ŠOKIRAO JAVNOST: Vanzemaljci se ukrštaju sa ljudima da bi nas spasili

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKSOFORDSKI PROFESOR ŠOKIRAO JAVNOST: Vanzemaljci se ukrštaju sa ljudima da bi nas spasili

Jang-hae Či smatra da hibridi nastaju tokom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida OKSFORDSKI profesor Jang-hae Či u svojoj knjizi tvrdi da se vanzemaljci ukrštaju sa ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promena.Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i knjigu o svojim spekulacijama, pod nazivom: 'Vanzemaljske posete i kraj čovečanstva', u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje sa klimatskim promenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svog gledišta, javlja The Sun.Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tokom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida, za koje Či veruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.Pročitajte još: MISLILI DA JE TRAG VANZEMALjACA: Ledeni disk zbunio Amerikance (VIDEO)Našu nemogućnost za percipiranjem tih vanzemaljaca Či objašnjava time što oni žive u svom bio-sastavu, kog mi kao ljudi ne možemo da detektujemo jer nam je moć opažanja ograničena organima koje imamo. Jang-hae Či Či vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih pretnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promena, te da će rešiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj izvanrednoj inteligenciji.- Oni dolaze ne radi nas, nego radi sebe, svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak - opstanak celokupne biosfere – kaže profesor.Pročitajte još: POGLEDAJTE: Vanzemaljci u Rumuniji (VIDEO)Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnog mišljenja, nadovezujući se na američkog 'istraživača vanzemaljskih otmica' Dejvida Džejkobsa, u tvrdnjama kako ti hibridi koji se 'kreću među nama' imaju vrlo zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opet ukrtštaju sa ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.(24sata.hr)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"VANZEMALJCI SE UKRŠTAJU SA LJUDIMA, A OVO JE NJIHOV CILJ": Profesor sa Oksforda zaprepastio svojom teorijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 08:03

Profesor Jang-hae Či sa Oksforda u svojoj knjizi tvrdi da se vanzemaljci ukrštaju sa ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promena...Či je instruktor korejskog jezika na Oksfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.