NAJVEĆA MESEČEVA TAJNA OTKRIVENA: Misteriozne senke ukazuju da na Zemljinom satelitu ipak ima VANZEMALJACA?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA MESEČEVA TAJNA OTKRIVENA: Misteriozne senke ukazuju da na Zemljinom satelitu ipak ima VANZEMALJACA?! (VIDEO)

U poslednje vreme, Mesec je bio tema skoro svih vodećih naučnika i ufologa

. Razlog tome leži u činjenici da su na tom zemljinom satelitu uočene neobične pojave kao npr. čudne crte koje se ne mogu da se objasne, pravougaone strukture i misteriozne "senke" koje nikad nisu videle sunčevu svetlost.

Za ufologe to je nepobitni dokaz o postojanju vanzemaljaca na Mesecu. Međutim, što se nauke tiče, još ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morati da čekamo na potvrdu te teorije.

Sudeći po nedavnim događanjima u Evropskoj svemirskoj agenciji, njihovi istraživači su sve bliže odgonetki misterije zvane Mesec. Naime, pri poslednjoj misiji, otkrili su da se nešto čudno događa na severnom polu Meseca. Cilj tog istraživanja bio je da se uhvati stub u pravcu sunčeve svetlosti sa svake staze i na kraju naprave fotografije koje pokazuju svaku osobinu pola. U ESA tvrde da su najveći izazovi u stvaranju tih Mesečevih foto mozaika bili promenjivi uslovi osvetljenja. Ali vratimo se na tematiku. Kad su istraživači složili sve fotografije zajedno, otkrili su da su neki delovi severnog pola ostali u senci bez obzira na ugao ili smer sunčeve svetlosti.

Fotografije Mesečevog severnog pola (oko 32.000 njih) snimane iz svakog mogućeg ugla tokom dve godine prikazuju fenomene koje bi mogli da se nazovu "senkama", a koje uopšte ne bi smele biti tamo. ESA istraživači su to objasnili neverovano dubokim špiljama koje svetlost nikada nije obasjala.

Ali, ufolozi veruju da su ova misteriozna područja koja su u mraku celo vreme, ustvari, ulazi u tajne baze vanzemaljaca na Mesecu i da je zemljin satelit jedna ogromna šuplja baza.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.