Piloti primetili više NLO kod irske obale, otvorena istraga

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piloti primetili više NLO kod irske obale, otvorena istraga

Vazduhoplovne službe Irske istražuju navode o "jakoj svetlosti" i više NLO primećenih kod jugozapadne obale Irske, piše BBC.

Prvi NLO prijavljen je u petak, 9. novembra, kada je pilot Britiš ervejza kontaktirala kontrolu avio-saobraćaja u Šenonu.

Ona je pitala da li je u blizini bilo vojnih vežbi jer se "nešto kretalo velikom brzinom", ali joj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je avio-kontrola odgovorila da takvih vežbi nije bilo.

Pilot na letu od Montreala do Londona, rekla je da su se "sjajno svetlo" i objekat pojavili sa leve strane aviona pre nego što su "brzo skrenuli na sever".

Ona nije mogla da objasni o kakvom objektu se radi, ali je rekla da nije izgledalo kao da će se sudariti.

Drugi pilot na letu kompanije Virdžin takođe je prijavio čudnu pojavu, navodeći da se možda radi o meteoru ili sličnim objektima.

On je rekao da je više veoma svetlih objekata išlo istom putanjom, a zatim su se dva svetla objekta sa njegove desne strane udaljila velikom brzinom.

Taj pilot rekao je da brzina kojom su se objekti udaljili bila "astronomska, dvostruko veća od brzine zvuka".

Nakon ovih neobičnih pojava, Irska vazduhoplovna služba pokrenula je istragu, piše BBC.

Portparol aerodroma u Šenonu rekao je da taj aerodrom neće komentarisati ove događaje dok traje istraga.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.