Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 12:42

Željko Obradović u NBA ligi? Ljuti rival kaže da je kucnuo čas...

Vreme je za još jednog srpskog trenera u najjačoj ligi na svetu

Dobro je poznato kakav su rivalitet tokom prethodnih godina imali najbolji turski trener Ergin Ataman i najbolji evropski trener Željko Obradović. Bilo je tu provokacija, ignorisanja, teških reči ali i uzajamnog poštovanja.

Otkako je legendarni Srbin uzeo predah i odlučio da preskoči jednu sezonu bez košarke, Ataman sa Efesom beleži velike uspehe. Dok cela košarkaška Evropa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa nestrpljenjem iščekuje koji će biti sledeći posao Željka Obradovića, Ataman je poslao jaku poruku da je vreme za čuvenog Srbina na klupi nekog NBA kluba!

U gostovanju na jednoj grčkoj televiziji, Turčin je poručio Amerikancima da dovedu Obradovića.

„Mislim da je Željko sada opušteniji. Nije pod stresom kao mi. Čovek već ima devet trofeja Evrolige u kući. Mislim da će nastaviti da se odmara ili će neko u Americi konačno shvatiti da je evropska košarka bolja od NBA i da će pozvati najboljeg evropskog trenera da radi u NBA ligi. Obradović zaslužuje da radi u NBA ligi i da možda u budućnosti otvori vrata NBA lige nama ostalima. Ne mislim samo na igrače. Vreme je da evropski treneri počnu da rade u NBA ligi“, rekao je Ataman.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.