Zajon izrešetao Čikago, Luka bolji od Porzingisa, upisao se i Boban!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajon "izrešetao" Čikago, Luka bolji od Porzingisa, upisao se i Boban!

Nastavljaju se pripreme NBA timova za novu sezonu.

U noći između srede i četvrtka odigrano je pet prijateljskih utakmica između NBA timova, a na jednoj od njih videli smo i Bobana Marjanovića.

Detroit je bio bolji od Dalasa sa 124:117 u pravom "evropskom" okršaju između Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa u kojem je Slovenac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio bolji.

Marjanović je upisao četiri poena i zabeležio dva skoka u porazu svog tima.

Nju Orleans je na krilima Zajona Vilijamsona savladao Čikago u neizvesnoj završnici sa 127:125, supertalentovani košarkaš je blistao sa 29 postignutih poena.

Orlando je bio bolji od Atlante 97:88, dok su pobede zabeležili i Milvoki nad Jutom (133:99), kao i Majami protiv Šarlota (108:94).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.