ZVANIČNO! I ovo je transfer bomba, evo gde ćete od nove sezone gledati NBA ligu! Svaki dan, po ceo dan!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO! I ovo je ''transfer bomba'', evo gde ćete od nove sezone gledati NBA ligu! Svaki dan, po ceo dan!

Najava zvuči spektakularno, sad čekamo da to vidimo i u praksi.

TV Arena Sport je danas i zvanično potvrdila ono što se već izvesno vreme nagoveštavalo - direktni TV prenosi mečeva NBA lige sele se sa ''Sport kluba'' na kanale ''Arene Sport''.





''NBA, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje na radost ogromnog broja ljubitelja najbolje košarke na planeti.







U do sada, najvećoj programskoj zastupljenosti na ovim prostorima, Jokić, Bogdanović, Dončić, Marjanović, Bjelica… 'živeće' narednih godina na kanalima TV Arena Sport i na platformama Telekoma Srbija, kao i naših regionalnih partnera.

Magiju NBA lige moći ćete da doživite kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre'',
navodi se na sajtu Arene Sport.

Takođe, dodaje se da će gledaoci, uz korišćenje NBA League Pass, moći svoj omiljeni klub i igrače da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera.

Posebna novost je celodnevni NBA kanal.

''Biti deo NBA porodice je jedan od najvažinijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća.

NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi.







Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal'', izjavio je generalni direktor TV Arene Sport, Nebojša Žugić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.