Vučević priznao, Zvezda se prati uvek i na svakom mestu!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević priznao, Zvezda se prati uvek i na svakom mestu!

Centar Orlanda uredno prati utakmice voljenog kluba, bez obzira na vremensku razliku.

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević dugi niz godina boravi u Americi gde sa velikim uspehom nastupa u NBA ligi.

Na minulom Ol Star vikendu Vučević je učestvovao u utakmici najvećih zvezda, a tom prilikom je novinarima odgovarao na pitanja vezana za stvari koje se dešavaju u evropskoj košarci.

"Trudim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da pratim koliko god mogu. Teško je za gledanje zbog vremenske razlike. U Evroligi gledam Budućnost jer sam igrao za taj klub", rekao je Vučević.

Drugačije emocije vezuju ga za aktuelnog šampiona Srbije koji je u tekućoj sezoni igrao u Evrokupu.

"Veliki sam navijač Crvene zvezde", kazao je Vučević.

Kada su u pitanju prognoze za fajnal-for Evrolige Nikoli fali jedan deo za kompletan mozaik.

"Fenerbahče, Real Madrid, CSKA iz Moskve i... Ne znam. Mislim, čak i sa ove tri ekipe koje sam izabrao... Ne znam ko bi mogao da bude četvrti tim. Videćemo hoće li biti iznenađenja", zaključio je Vučević.

Crnogorskom internacionalcu za vikend je stigla čestitka od FK Crvena zvezda, a OVDE pogledajte kako je Vučević odgovorio crveno-belima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokić se obradovao RTS-u: Veoma zanimljiv "Ol-star"

Izvor: RTS, 20.Feb.2019, 10:13

Srpski centar Nikola Jokić odgovarao je na pitanja novinara na NBA "Ol-star" medija danu u Šarlotu, a možda i najviše se obradovao pitanjima novinara RTS-a Aleksandra Žigića, pošto su mu bila na maternjem jeziku. . "Drago...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.