Vlade Jovanović novi trener Mege

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 21:35

Vlade Jovanović novi trener Mege

Dejan Milojević odlazi iz Mege u Ameriku, na njegovo mesto dolazi Vlade Jovanović.
Dejan Milojević posle deset godina napušta Megu i seli se u NBA. Prvo je dve godine bio sportski direktor ekipe, da bi potom od 2012. godine sa klupe vodio tim. Na njegovo mesto dolazi Vlade Jovanović.

Sin dosadašnjeg trenera Mege odlazi na koledž u Ameriku, tako da će se spojiti porodična želja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ostanu na okupu i u SAD. Milojević je u tri navrata bio deo stručnog štaba NBA ekipa tokom letnje lige.

Na njegovo mesto dolazi Vlade Jovanović, koji je pre Mege bio na klupi Partizana, Donjecka, Lokomotive Kubanj i Igokee. Sa uspehom je vodio i mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Pa se smatra za idealnog naslednika Milojevića, kao stručnjaka koji zna da prepozna mlade talente.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milojević se seli u NBA, Vlada Jovanović novi trener Mege

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Dejan Milojević odlazi iz Mege u Ameriku, na njegovo mesto dolazi Vlada Jovanović...Dejan Milojević posle deset godina napušta Megu i seli se u NBA. Prvo je dve godine bio sportski direktor ekipe, da bi potom od 2012. godine sa klupe vodio tim. Na njegovo mesto dolazi Vlada Jovanović...Sin dosadašnjeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.