Vestbruk jasan, mnogi će se plaštiti strašnog tandema iz Hjustona!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk jasan, mnogi će se plaštiti strašnog tandema iz Hjustona!

Hjuston je oformio paklen tandem.

Velike promene su se dogodile ovog leta u NBA ligi, Golden Stejt Voriorsi su nakon sezone sa pet Ol-star igrača i poraza u velikom finalu od Toronto Reptorsa pali na listi favorita za osvajanje prstena, nisu više nedodirljivi.

Ostali su bez Durenta, koji je potpisao za Bruklin, ali ga nećemo gledati ove sezone zbog povrede, kao i Kazinsa, koji je potpisao za Lejkerse, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takođe doživeo tešku povredu.

Među ekipama od kojih se puno očekuje nalaze se i Hjuston Roketsi, koji su Krisa Pola zamenili Raselom Vestbrukom.

Tako su u Teksasu oformili strašan tandem, Harden i Vestbruk su zajedno igrali u Oklahomi, domogli su se i finala NBA lige, gde su ipak doživeli poraz od LeBronovog Majamija.

Prijatelji su od detinjstva, u prethodne tri sezone obojica su uspela da osvoje po jednu MVP nagradu.

Sada se oglasio i Rasel Vestbruk, koji veruje da su pred Roketsima velike stvari.

"Biće strašno, to je sve što mogu da vam kažem. Biće strašno, ali ne za nas", kratko i jasno je poručio Vestbruk.

On se oporavio od povrede i biće spreman za početak sezone, NBA fanovi sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će ovaj dvojac izgledati na parketu u sezoni pred nama, koja počinje 22. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.