Veliki preokret, Makabi krade Realu veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2020, 15:33

Veliki preokret, Makabi krade Realu veliko pojačanje! (foto)

Iznenađenje.

Pisali smo juče, Ante Žižić je na pragu prelaska u redove madridskog Reala.

Hrvatski košarkaš je sakupio zavidno NBA iskustvo, ali kako su igrači njegovih karakteristika sve manje potrebni timovima u najjačoj ligi na svetu, pojavila se realna opcija za njegov povratak na "Stari kontinent".

Real je navodno postigao i dogovor sa bivšim centrom Cibone, ali se u čitavu priču umešao Makabi.

Kako prenosi Emilijano Karkija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Ponos Izraela" već mesecima pregovara sa Žižićem i sada su navodno napravili veliki napredak u pregovorima i blizu su postizanja dogovora sa hrvatskim košarkašem.

Dakle, izgleda da je Makabi na dobrom putu da pokvari možda i posao leta Realu, Madriđani su se rastali sa Džordanom Mikijem i tako stvorili prostor za veliko NBA pojačanja, ali umešali su se Izraelci.

Podsetimo i da je Žižićev stariji brat Andrija svojevremeno nosio dres ekipe iz Tel Aviva, sa kojom je 2014. godine postao i prvak Evrope.

Real Madrid had an agreement in principle with Ante Zizic but the deal has not been finalized yet, I am told.

Maccabi Tel Aviv has been pursuing Zizic since months and according to @MosesB1 the Israeli champions are now close to signing him https://t.co/Hw7LpBiCQL

— Emiliano Carchia (@Carchia) August 1, 2020
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.