VELIKI PREOKRET: Bjelica OSTAJE u NBA, igraće sa SRPSKIM reprezentativcem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PREOKRET: Bjelica OSTAJE u NBA, igraće sa SRPSKIM reprezentativcem (FOTO)

Biće dobre košarke u novoj sezoni.

Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica, posle odlaska iz Minesote bio je viđen kao novi igrač Filadelfije. Ipak, to se nije dogodilo, pa je Bjelica bio na korak od povratka u Evropu. U sredu se pojavila informacija da Bjelica ostaje u Americi, a da će novi klub bivšeg igrača Zvezde biti Sakramento Kings, za koji nastupa Bogdan Bogdanović.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

GROM IZ VEDRA NEBA: Partizan prodao ključnog igrača! (FOTO)

Forward Nemanja Bjelica and the Kings plan to begin discussing potential deal, league sources tell Yahoo Sports. Bjelica represents a shooter on the wing/frontcourt, and a long-term fit makes sense.

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 18, 2018

Sakramento Kingsi su izbili u prvi plan, ekipa iz Kalifornije navodno već pregovara sa srpskim košarkašem oko potencijalne saradnje, prenosi novinar Šams Čaranija. Podsećanja radi GM Kraljeva je proslavljeni reprezentativac naše zemlje i bivši igrač ove NBA franšize Vlade Divac, kao i da u Sakrementu igra reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović, pa se čini da ova priča itekako ima smisla.

Odluka je ipak na Bjelica, tako da ćemo u narednih nekoliko dana dobiti odgovor na čitav epilog ovog potencijalnog transfera.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.