U DENVERU ŽARKO ŽELE NBA TITULU: Isto KOLIKO i ćevape u Beogradu u TRI ujutro

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 07:56

U DENVERU ŽARKO ŽELE NBA TITULU: Isto KOLIKO i ćevape u Beogradu u TRI ujutro

Jasan signal.

Stiže jasna poruka da Denver Nagetsi žele titulu u NBA ligi ove sezone. Predsednik košarkaških operacija franšize Tim Koneli je na tradicionalnoj konferenciji za medije pred start sezone otkrio koliko bi voleo to.

- Koliko želim titulu? Isto koliko želim da jedem ćevape u Beogradu u tri ujutru. Ako ne volite da igrate sa Nikolom ili da budete u njegovom okruženju onda nećete uživati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu - rekao je Konoli.

Bilo je naravno i pitanja u vezi povrede Džamala Mareja.

- Zaista sve ide veoma dobro i fizički i psihički kada je on u pitanju. Naravno, želim da naglasim da ne žurimo nigde sa njegovim oporavkom. Samo će on znati kada zaista bude spreman.

Na kraju je tema bila vakcinacija igrača.

- Osetio sam olakšanje kada sam se vakcinisao, nažalost ima nekih igrača koji ne dele takvo mišljenje. Nisu svi u ekipi vakcinisani i stvarno bih bio oduševljen kada bi svi to uradili - zaključio je Koneli.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.