Traži se lek za koronu, izlečeni NBA košarkaši doniraju krv

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se lek za koronu, izlečeni NBA košarkaši doniraju krv

Najmanje četvorica NBA košarkaša, koji su preležali kovid-19, odlučili su da doniraju svoju krv kako bi doktori pokušali da otkriju lek za koronavirus.
Markus Smart, košarkaš Boston seltiksa i američki reprezentativac, obavestio je javnost preko svog menadžera da će donirati krv u cilju istraživanja potencijalnog leka protiv koronavirusa.

Smart je pre dve nedelje oboleo od kovida-19, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<u ponedeljak je objavljeno da se izlečio.
Pored Smarta, najmanje još trojica košarkaša, čija imena nisu objavljena, a koji su se izlečili od koronavirusa, pristali su da doniraju krv u eksperimentalne svrhe, rekao je Majkl Džojner, anesteziolog sa klinike Mejo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izlečeni NBA košarkaši doniraju krv za lek protiv korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020

Najmanje četvorica NBA košarkaša, koji su preležali kovid-19, odlučili su da doniraju svoju krv kako bi doktori pokušali da otkriju lek za koronavirus...Markus Smart, košarkaš Boston seltiksa i američki reprezentativac, obavestio je javnost preko svog menadžera da će donirati krv u cilju istraživanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.