Tramp na udaru NBA trenera: Rasiste ne smemo da biramo

Izvor: B92, 30.Maj.2020, 17:04

Tramp na udaru NBA trenera: Rasiste ne smemo da biramo

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker oštro je kritikovao predsednika SAD Donalda Trampa.

Trofejni stručnjak bio je revoltiran Trampovim rečima da su demonstranti "nasilni zločinci" u trenutku protesta zbog rasističkkog ubistva Džordža Flojda, koji je izdahnuo jer mu je policijac držao nogu na vratu.

Ker, inače poznat kao veliki protivnik Trampa, odmah je reagovao.

"Tramp je NFL igrače nazvao gadovima kada su demostrirali revolt klečeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom himne. Sada imamo ljude koji protestvuju protiv policijskog nasilja, a on ih naziva nasilnim zločincima", rekao je Ker, a onda udario još jače.

"Eto zašto rasisti nikada ne bi smeli da se biraju u Predsedništvo", oštar je bio Ker.

Svojevremeno su Voriorsi, kada su osvajali titule šampiona NBA lige, odbijali da dođu u posetu Trampu, što je tradicija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRENER GOLDEN STEJTA UDARIO NA PREDSEDNIKA: Stiv Ker isprozivao Trampa, pa ismejao potpredsednika SAD

Izvor: Kurir, 30.Maj.2020

Trener košarkaša Golden Stejta, Stiv Ker, reagovao je oštro na poslednje izjave američkog predsednika Donalda Trampa, koji je demonstrante koji protestuju zbog rasističkog ubistva Džorda Flojda nazvao razbojnicima .

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.