Tomas uporedio Jokića i Mareja sa njegovim Bed bojsima

Izvor: B92, 19.Avg.2020, 18:55

Tomas uporedio Jokića i Mareja sa njegovim "Bed bojsima"

Ajzea Tomas, legendarni američki košarkaš, pohvalio je igru Nikole Jokića i Džamala Mareja protiv Jute Džez.

Nagetsi su poveli sa 1-0 i od 22 časa igraju drugu utakmicu prve runde plej-ofa, a Tomas je analizirao igru dvojice košarkaša.

Nekada jedan od najboljih plejeva sveta kaže da ga Nikola i Džamal dosta podsećaju na Bila Lembira i njega.

"Kada gledam Džamala i Nikolu, dosta me podsećaju na Lembira i mene. Otac trenera Denvera Majka Melouna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenirao je mene i Lembira", rekao je čuveni NBA košarkaš i dodao:

"Lembir je bio dobar u 'širenju terena', pogađao je s poludistance. Ja sam probijao... U poslednjih nekoliko minuta meča Denvera i Jute i u produžetku, videli ste upravo to. Dosta pik-end-rola, stil starog Detroita. Zato je Juti bilo veoma teško da zaustavi Džamala i Nikolu".

Džez nije imao odgovor na srpskog i kanadskog košarkaša, a videćemo kako će reagovati u sredu kada se igra drugi duel.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA AS POREDIO JOKIĆA I MAREJA SA PISTONSIMA: To je šampionski stil Detroita (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Avg.2020

Nekada jedan od najboljih košarkaša NBA lige i član šampionske generacije Detroit Pistonsa Ajzea Tomas kaže da ga igrači Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej podsećaju na Bila Lembira i njega.

Nastavak na Kurir...

Denver ostao bez gasa, ubedljiva pobeda Jute

Izvor: RTS, 19.Avg.2020

. Košarkaši Denver nagetsa poraženi su od ekipe Juta džeza sa 124:105 u drugom meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije. Srpski košarkaš Nikola Jokić meč je završio sa 28 poena, 11 skokova i šest asistencija. Juta je pobedom izjednačila u seriji na 1:1, naredni meč igra se u petak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.