Teo se vratio među Orlove, FIBA odmah podsetila na ONU trojku! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo se vratio među "Orlove", FIBA odmah podsetila na ONU trojku! (video)

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) podsetila je na jedan od najvažnijih poena u istoriji Svetskih prvenstava.

Srbija će u završnici kvalifikacija za Mundobasket moći da računa na Miloša Teodosića, pošto je srpski plejmejker (ne)očekivano ostao bez angažmana u NBA ligi.

Teodosić je na okupljanju državnog tima poručio da će u duelima sa Estonijom i Izraelom staviti tačku na tekuću sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosno da nakon toga neće tražiti angažman do početka sledeće sezone.

To što će Miloš Teodosić igrati za "Orlove" u završnici kvalifikacija predstavlja veliko pojačanje za tim Saše Đorđevića, ali i veliku čast za Međunarodnu košarkašku federaciju koja je na svojim stranicama posvetila tekst kapitenu našeg državnog tima.

Pod naslovom "Sve oči na Teodosiću", na stranicama zvaničnog sajta FIBA predočeno je kakav status Teo ima u državnom timu i koliko je značajno što će biti uz reprezentaciju.

"Mislim da momci koji su izneli ove kvalifikacija na svojim leđima zaslužuju pun 'Pionir' zbog onoga što su uradili. Ne treba navijači da dolaze zbog mene. Utakmica sa Izraelom će biti jako važna i nadam se da će ljudi doći", rekao je Teodosić.

Srbija je u situaciji da pobedom na gostovanju Estoniji overi plasman na Mundobasket, a onda bi duel sa Izraelom u hali "Aleksandar Nikolić" predstavljao lepu priliku da ljubitelji košarke pozdrave nacionalni tim i da svi zajedno proslave odlazak na planetarnu smotru u Kini.

.@MilosTeodosic4 with one of the biggest shots in the #FIBAWC history 🏀. #TakeMeBackTuesday #ThisIsMyHouse@KSSrbije 🇷🇸

📖 https://t.co/m5q95rxcwF pic.twitter.com/pcyjfqaULb

— Basketball World Cup (@FIBAWC) 19. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.