Sumanuto  Tompsonu dovoljna samo četiri driblinga za 43 poena VIDEO

Izvor: B92, 10.Jan.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumanuto " Tompsonu dovoljna samo četiri driblinga za 43 poena VIDEO

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson postavio je neke nove standarde u NBA ligi.

Reklo bi se da se nije ni preznojio jer je u napadu tokom čitave utakmice sa Njujork Niksima pre dve večeri tapnuo loptu o parket samo četiri puta.

Međutim, kada se pogleda statistika sve izgleda daleko drugačije jer je uspeo da zatrpa koš Niksa sa 43 poena, a Golden Stejt je pobedio 122:95.

Da sve bude još "luđe", prvi put je loptu tapnuo posle skoro 27 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta igre, u trećoj četvrtini kada je postigao svoj 23. poen. Bilo da poentira tako što primi loptu u trčanju, u dobroj poziciji za šut ili iz bloka, Tompson je odmah "odapinjao praćku".

Iako ove sezone nije u dobroj šuterskoj formi, baš je u njoj uspeo da obori rekord po broju postignutih trojki (14) na jednom meču, pre tri meseca protiv Čikago Bulsa.

A kada oko sebe ima igrače kakvi su Stef Kari i Kevin Durent, izgleda da nije potrebno ni mnogo truda u organizaciji napada – dovoljno je da se bavi egzekcucijom što je protiv Niksa radio odlično.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Shaqtin' a Fool" ima novi logo, pogledajte i kako je Harden ostao bez brade! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 18:36

Nova epizoda komičnog serijala, pogledajte ko se našao na "stubu srama" ove nedelje...U najnovijoj epizodi "Shaqtin' a Fool" serijala našli su se Daren Kolison iz Indijane, Keli Ubre Junior iz Finiksa, Klej Tompson iz Golden Stejt Voriorsa, ali i Janis Adetokumbo i Džejms Harden...Kolison je za svoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.