Stigle nominacija, imate li svog MVP-ija, defanzivca i rukija, najboljeg šest čoveka i trenera godine? Ovo su kandidati!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle nominacija, imate li svog MVP-ija, defanzivca i rukija, najboljeg šest čoveka i trenera godine? Ovo su kandidati!

Za neke stvari nemamo dileme, ali videćemo šta kaže NBA liga, kome će pripasti titule...

Kandidati su tu, sledi glasanje, krajem sledećeg meseca, tačnije 25. juna videćemo laureate.

Kada je u pitanju najznačajnija titula MVP-ija sezone, trojica su u užem izboru, Lebron Džejms koji igra fantastičnu sezonu i nosi Kavalirse na leđima. Tu je Džejms Harden čiji su Roketsi završili kao najbolji tim regularne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone, kao i Entoni Dejvis koji je, posle povrede Kazinsa uspeo da Pelikanse dovede do doigravanja.

Harden je bio blizu prošle sezone, izgubio je od bivšeg klupskog druga Vestbruka, Lebron je već četiri puta bio MVP, dok bi Dejvisu ovo bila prva titula. On vodi u ligi u procentu za dva poena, Harden u procentu za tri, dok Džejms ima najbolji procenat šuta u ligi.

The three finalists for #KiaMVP... @JHarden13, @KingJames and @AntDavis23!

The 2018 #NBAAwards air 6/25 @NBAonTNT! pic.twitter.com/4bFvOpersI

NBA (@NBA) 17. мај 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.